|
|
6.02, 09:17:40 isa |
Czy możecie mi polecić jakąś korzystną ofertę? to znaczy kończy mi się abonament i zastanawiam sie albo nad przedłuzeniem (mam w orange teraz) albo nad zmianą sieci. Prowadzę małą formę, a wiem, ze niektóre sieci mają bardziej korzystne warunki dla przedsiębiorców. Podobno w Play jest całkiem nieźle, tylko nie wiem co z tymi, rzekomo drogimi połączeniami do abonamentów siecie play, prawda to?
#
|
|
|
9.02, 12:51:27 dziewczynazzaśc |
Jak zmienisz sieć na play, to za przeniesienie numeru masz jakieś bonusy dodatkowo, pzrez jakiś czas chyba mniejszy abonament płacisz.
#
|
|
|
13.02, 09:43:39 Zorena |
A w swojej firmie potrzebujesz połączeń międzynarodowych? Bo dużo moich znajomych, którzy muszą służbowo wyjeżdżać za granicę, zamiast wykupywac specjalnie roaming, kupuje karte Simx, bo dużo bardziej opłaca się przy połączeniach zagranicznych. Co do Playa - dzowniąc do tej sieci stawki płaci się faktycznie sporo, opłaca się to, kiedy wszyscy mają tel. w tej sieci, ale teraz nie da się tego rozpoznać po numerze. A sprawdzałaś, jaką ofertę dla firm ma T-mobile?
#
|
|
|
16.02, 11:01:25 ambitna84 |
A może T-mobile? ja znam sporo osób, które mają tam telefony słuzbowe, ale nie orientuję się dokładnie, jakie warunki oferują na chwilę obecną. Moim zdaniem najlepiej przejść się po salonach i ponegocjować, zawsze zaznaczając, że rozważa się tez sieć X ;)
#
Zorena, a tak poza tematem, to możesz napisać, na jakiej zasadzie działa ten Simx? To jest oferta tylko dla firm czy jakbym np. chciała go wziąć prywatnie, to tez jest taka możliwość? |
|
|
17.02, 12:44:45 Zorena |
ambitna84 napisał(a):
#
Simx to taka karta na doładowania (pre-paid), oferuja bardzo korzystne stawki na połączenia międzynarodowe. Ja sama ma taką kartę, która przekładam do komórki, jak jadę za granicę prywatnie, więc nie jest to opcja tylko dla firm :) |
|
|
24.02, 16:23:42 ambitna84 |
A gdzie można znaleźć np. cennik tego Simx'a? Ile kosztuje taka karta? Bardzo mnie zainteresowałaś, bo wysokie rachunki za dzwonienie na wyjazdach to moja zmora... :P
#
|
|
|
26.02, 09:50:13 SUMICZEK.3 |
Nie polecam T-mobile
#
|
|
|
27.02, 14:52:22 Zorena |
ambitna84 napisał(a):
#
Wiesz co, najlepiej, żebys sobie sprawdziła na stronie - tam jest cennik i i możliwość zakupu karty, bo jest kilka wersji cenowych, w zalezności od kwoty na karcie i jej ważności :) Sumiczek.3 - a dlaczego konkretnie nie polecasz? Bo zaciekawiłaś mnie, zawsze mi się wydawało, że dużo firm ma tam numery... |
|
|
27.02, 17:21:05 SUMICZEK.3 |
Rzeczywiscie firmy , natomiast ja jako osoba prywatna nie jestem z zadowolona z tej sieci, poprzednio byłam w plusie i tam w ramach usługi otrzymywałam raporty o aktualnym stanie konta, o sumie wydanej na konkretne połączenie,tańsze są rozmowy w obrebie sieci,to wszystko pozwala ekonomiczniej gospodarowac wydatkami na telefon, w T-mobile nie ma tego rodzaju udogodnień, dlatego ja nie jestem zadowolona...
#
|
|
|
1.03, 09:39:41 ambitna84 |
Zorena napisał(a):
#
A możesz mi podać adres strony Simx? Bo mnie wyszukiwarka przełącza na jakieś Simsy... |