|
|
24.01, 10:14:30 zadbana89493 |
Mam do Was pytanie. Czy byłybyście w stanie kochać się z przyjacielem ? Czyli z kimś, kogo widzicie codziennie, komu mówicie o swoich tajemnicach ?
#
A może macie to za sobą ? czy takie relacje maja szanse przetrwac? |
|
|
24.01, 10:36:52 lachon8382 |
ja tak mialam i to sie zle skonczylo, zakochalam sie w nim i koniec znajomosci...
#
|
|
|
24.01, 15:30:49 Lea23 |
To totalnie zależy od osoby...ja na przykład nie mogłabym się kochać ze swoim przyjacielem, jest to dla mnie nie do pomyślenia!!
#
|
|
|
2.02, 14:20:26 alunia09 |
Nie dałabym rady, mam takiego jednego przyjaciela, ale może dlatego, ze traktuję go bardziej jak brata i nie widzę szans, zeby przełamać taka granicę fizyczności z nim. Poza tym nie wydaje mi się, żebym mogła z nim rozmawiać i zwierzać się dalej, po spędzonej razem nocy.
#
|
|
|
16.02, 00:31:53 ~Ewell |
Ja mam przyjaciela którego znam ponad 7 lat.... rok 2011 był rokiem spotykania się nie tylko aby rozmawiać jak zwykle ale również tak, kochaliśmy się. Rok 2011 był najcudowniejszym rokiem ;) Potem stwierdziliśmy że musimy od siebie odpocząć aby nie zniszczyć przyjaźni miłością która chyba w nas jest i tak, ale taka inna niż zwykłe.... bardziej coś pomiędzy przyjaźnią a miłością ale nie jest to również zauroczenie.... a teraz? a teraz znowu nas do siebie ciągnie.... zobaczymy co będzie dalej, ale nawet jeżeli to najpiękniejsze i najtrwalsze związki rodzą się z przyjaźni, prawdziwej przyjaźni...
#
|
|
|
16.02, 00:32:55 ~Ewell |
PS. Ciagle utrzymujemy kontakt ze sobą i się przyjaźnimy, więc tak - to jest możliwe. Dla chcącego nic trudnego
#
|