iWoman.pl Forum Popkultura Książki Gra Życia (i jak w nią grać)

Grupa: Popkultura / Książki

Gra Życia (i jak w nią grać)
seryhi 21.03.10, 19:20:09
seryhi
Czyli co? Jest to jakby podręcznik dochodzenia do sukcesu za pomocą ponadczasowej i uniwersalnej mądrości?
cytuj #
totylkoizka 23.03.10, 20:02:46
totylkoizka
Trzeba by zobaczyć (i przeczytać) choć fragment tej książki, by sprawdzić czy aby to nie kolejny poradnik o tym co już napisane i powiedziane.
cytuj #
Madlen5 1.04.10, 23:11:21
Madlen5
Metody osiągania sukcesu.... wszędzie jest tego dużo tylko żadko się sprawdza to co jest tam napisane....
cytuj #
kej-ti 2.04.10, 02:52:31
kej-ti
Madlen5 napisał(a):
Metody osiągania sukcesu.... wszędzie jest tego dużo tylko żadko się sprawdza to co jest tam napisane....

widocznie nie każdemu odniesienie wielkiego sukcesu jest pisane. ale mniejszeo czemu nie. w książce pewnie napiszą, to co każdy wie, ale nie umie wypowiedzieć. czyli np. mówienie co uważamy za swój największy sukces (nie każdy to potrafi), co chcemy osiagnąć, czym jest dla nas sukces.
cytuj #
Jastinka 2.04.10, 07:42:47
Jastinka
mnóstwo jest takich książek jak postępować aby być szczęśliwym, ale czy one w ogóle pomagają?
cytuj #
omena1 3.04.10, 09:28:45
omena1
denerwują mnie te poradniki, niewiele wnoszą i nie bardzo są pomocne a tak duzo ich powstało
cytuj #
agatkaaax 7.04.10, 10:00:21
agatkaaax
ja myślę że z ksiązek nikt się niczego nie nauczy, poradników juz tyle jest na naszym rynku, że w zasadzie nie wiadomo po jaki sięgnąć.
cytuj #
Ksiezniczka 7.04.10, 20:30:18
Ksiezniczka
Miałam w rękach tę książkę, ale nie ciągnęło mnie do jej przeczytania:P
cytuj #
pogorulez 14.04.10, 18:51:23
pogorulez
agatkaaax napisał(a):
ja myślę że z ksiązek nikt się niczego nie nauczy, poradników juz tyle jest na naszym rynku, że w zasadzie nie wiadomo po jaki sięgnąć.

po żaden poradnik, warto sięgnąć po zdrowy rozsądek i po protu zacząć żyć. Swoim życiem.
cytuj #
tryfenka 14.04.10, 18:54:07
tryfenka
Trochę zbyt ogólny opis, przydałoby się więcej konkretów o czym to naprawdę jest. Plusem pewnie jest przystępna forma przekazu.
cytuj #

Jesteś niezalogowany: zaloguj się / zarejestruj się

Podpis:   
Podaj drugi znak kodu FGhzb