|
|
9.02, 07:15:33 ~Gość |
ta agresywna kato liczka i Szymborska? Nic nie kapuję
#
|
|
|
9.02, 09:46:25 ~Gość |
agresywna kato liczka? no przepraszam, ale jak ktoś widział ten film, to raczej religijnych uniesień nie miał... kawał dobrej roboty, ciekawej i oryginalnej. I tyle
#
|
|
|
9.02, 10:44:10 dagmaraKa |
Nie widziałam tego filmu, ale z tego co czytam, to chyba warto jednak do niego dotrzeć.
#
|
|
|
9.02, 11:29:05 ~Gość |
śmiało na jutubie, jest cały i warto
#
|
|
|
9.02, 13:44:23 ~Gość |
Pani Kolenda? To ta dzienniakarka atakująca gości w studio? :)
#
|
|
|
9.02, 13:51:37 ~Gość |
A co mnie obchodzi życie jakiś wierszokletów ? nawet jeżeli dostali Jobla to i tak mi to dynda i powiewa.
#
|
|
|
10.02, 01:47:26 kilercia2 |
Ale się trafiło dewocie i pseudo-redaktorce! Podżegając do awantury na wizji programu fakty po faktach, grzebała kopytem w piachu, sapała nozdrzami i falowała polikami. Etykę postępowania Pana Rutkowskiego, który wykrył manipulację, i ukrócił zabawę policji w poszukiwaniach porywacza-widmo a tym smamym przerwał trwonienie pieniędzy podatników, oceniam jako wzorcową w porównaniu do zakłamania Kolendy. Ta uczepiła się poetki jak natrętna mucha i w celach reportażu, wypychana drzwiami, powracała oknem. Stosunek noblistki do uporczywej ingerencji mediów w życie prywatne, wszyscy znają. Taką akwizytorską etykę prezentuję Kolenda. Podsarzałe babsko ma coraz większe parcie na szkło. A jej poczynania typu prowokacja na antenie, czy też rola przyjaciółki osobowości z wyższej półki to nieudolne próby zaistnienia w/g zasady: dobrze czy źle, byleby o mnie pisano. TVN 24 odstawcie ją, bo obrzydła nam wszystkim. Osobiście nie znam osoby, która widząc ją teraz na antenie, nie przełączy programu.
#
|
|
|
10.02, 12:35:53 ~Gość |
czy to nie jest czasem artykuł o Szymborskiej? Co wy się tak podniecacie ta dziennikarką.. ? Piszcie te pretensje na forach o niej bo tu jest o filmie dokumentalnym, czy mi się tylko wydaje?
#
|
|
|
10.02, 14:08:58 betteporter |
przynajmniej miało być o niej... ale jak widac literacki Nobel to zbyt mało, żeby się przebić przez polski internet
#
|
|
|
10.02, 16:21:21 Zorena |
Ja już sama nie wiem, o czym miała być, ale odnośnie Szymborskiej - poetką była świetną, a Kolenda-Zalewska - dziennikarką jest fatalną, skoro popełnia takie gafy...
#
|