|
|
6.02, 09:55:26 dietocholiczka9392 |
dziewczyny ostatnio graja tyle fajnych, ciekawych filmow w kinach i nie wiem na co sie wybrac i zbey nie zbankrutowac, bylyscie moze na filmie "idy marcowe" lub moj tydzien z marylin"? polecacie czy nie?
#
|
|
|
6.02, 10:39:12 wisnienka32 |
ja polecam wybrac sie na film " dziewczyna z tatuazem" lub " w ciemnosci" naprawde warte ogladniecia:)
#
|
|
|
6.02, 12:12:38 dziewczynazzaśc |
ja polecam 'musimy porozmawiać o kevinie'. Bardzo dobra historia i bardzo dobra gra, zwłaszcza mistrzostwo w wykonaniu Tildy Swinton. W 'Ciemności' też mocny film - taki, kóry warto zobaczyć bez dwóch zdań.
#
|
|
|
6.02, 15:31:02 Akira |
Może jestem dzieciakiem, ale ja chętnie wybiorę się na "Muppety" , całe dziecińswto spędziłam na nich!! Uwielbiam ich!! Rzecz jasna wolałabym bez dubbingu ale nie można mieć wszystkiego. Biorę swoją siostrzenicę , będzie moją przykrywką :P
#
|
|
|
7.02, 13:53:55 alunia09 |
Byłam wczoraj na Rzezi Polańskiego, ciekawy film. Trochę za bardzo statyczny być może, bo akcja cała w sumie rozgrywa się w salonie, a liczba bohaterów ogranicza się do 4, ale fajne dialogi i mistrzowska gra Judie Foster.
#
|
|
|
10.02, 16:30:12 Zorena |
dziewczynazzaśc… napisał(a):
#
A mnie bardzo rozczarował, wydał mi się powierzchowny, bo niby psychologiczny, ale niewiele wyjaśniał, taki trochę "obrazkowy", zbudowany ze scenek, które średnio się łączą, ale ostatnie 15 minut mocne ;) |