iWoman.pl Forum Popkultura Film na co do kina?

Grupa: Popkultura / Film

na co do kina?
dietocholiczka9392 6.02, 09:55:26
dietocholiczka9392
dziewczyny ostatnio graja tyle fajnych, ciekawych filmow w kinach i nie wiem na co sie wybrac i zbey nie zbankrutowac, bylyscie moze na filmie "idy marcowe" lub moj tydzien z marylin"? polecacie czy nie?
cytuj #
wisnienka32 6.02, 10:39:12
wisnienka32
ja polecam wybrac sie na film " dziewczyna z tatuazem" lub " w ciemnosci" naprawde warte ogladniecia:)
cytuj #
dziewczynazzaściany 6.02, 12:12:38
dziewczynazzaśc…
ja polecam 'musimy porozmawiać o kevinie'. Bardzo dobra historia i bardzo dobra gra, zwłaszcza mistrzostwo w wykonaniu Tildy Swinton. W 'Ciemności' też mocny film - taki, kóry warto zobaczyć bez dwóch zdań.
cytuj #
Akira 6.02, 15:31:02
Akira
Może jestem dzieciakiem, ale ja chętnie wybiorę się na "Muppety" , całe dziecińswto spędziłam na nich!! Uwielbiam ich!! Rzecz jasna wolałabym bez dubbingu ale nie można mieć wszystkiego. Biorę swoją siostrzenicę , będzie moją przykrywką :P
cytuj #
alunia09 7.02, 13:53:55
alunia09
Byłam wczoraj na Rzezi Polańskiego, ciekawy film. Trochę za bardzo statyczny być może, bo akcja cała w sumie rozgrywa się w salonie, a liczba bohaterów ogranicza się do 4, ale fajne dialogi i mistrzowska gra Judie Foster.
cytuj #
Zorena 10.02, 16:30:12
Zorena
dziewczynazzaśc… napisał(a):

ja polecam 'musimy porozmawiać o kevinie'. Bardzo dobra historia i bardzo dobra gra, zwłaszcza mistrzostwo w wykonaniu Tildy Swinton. W 'Ciemności' też mocny film - taki, kóry warto zobaczyć bez dwóch zdań.

A mnie bardzo rozczarował, wydał mi się powierzchowny, bo niby psychologiczny, ale niewiele wyjaśniał, taki trochę "obrazkowy", zbudowany ze scenek, które średnio się łączą, ale ostatnie 15 minut mocne ;)
cytuj #

Jesteś niezalogowany: zaloguj się / zarejestruj się

Podpis:   
Podaj trzeci znak kodu Bhxgi