iWoman Forum Popkultura Książki

Prosta Metoda. Jak Skutecznie Rzucić Palenie dla Kobiet

Zacznij nowy temat
  • kosztowny nałóg, na szczęście mnie nie dotyczy
  • jolkaa 10.02, 12:36:35
    jolkaa
  • ja uzywam plastrów i jest ok...
  • maja31 10.02, 13:49:34
    maja31
  • he he he nigdy nie miałam papierosa w ustach i wierze w to że nigdy go nie będe miec
  • Madziula;) 10.02, 23:24:16
    Madziula;)
  • Cieszę się, że nigdy nie paliłam, więc nie było problemu z rzuceniem:)
  • Melba 11.02, 22:22:13
    Melba
  • nie zniósłbym zapachu kobiety palącej, włosy, skóra, ubranie czuć na kilometr ten zapach tfeeee...
  • staszek961 12.02, 14:54:33
    staszek961
  • moja siostra paliła ale na szczęście rzuciła to - obiecała sobie że nie zapali jak mój dzidziuś wyzdrowieje (dzień po urodzeniu sprawa się skomplikowała podejrzano a później stwierdzono sepsę - 15 dni walki na oddziale patologii noworodka, zakończone sukcesem), ach ile strachu się najadłem wtedy..... no i wyzdrowiał a ona nie pali już....
  • staszek961 12.02, 15:01:57
    staszek961
  • staszek961 napisał(a):
    moja siostra paliła ale na szczęście rzuciła to - obiecała sobie że nie zapali jak mój dzidziuś wyzdrowieje (dzień po urodzeniu sprawa się skomplikowała podejrzano a później stwierdzono sepsę - 15 dni walki na oddziale patologii noworodka, zakończone sukcesem), ach ile strachu się najadłem wtedy..... no i wyzdrowiał a ona nie pali już....

w takich ciężkich sytuacjach mówi się różne rzeczy to pogratulować że jej się udało raz na zawsze przestać palić. A swoją drogą to na pewno nie mieliście łatwo, bardzo dobrze że maluszek wyszedł z tego. Nawet nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, bo sama bym się chyba wykończyła z troski.
  • malinka24 12.02, 20:02:57
    malinka24
  • paliłam 30 lat i pewnego dnia nie zapaliłam i to już jest 5 lat jak nie palę i nawet nie ciągnie mnie żeby zapalić . Nie przeszkadza mi nawet to że ktos koło mnie pali.
  • agajacek 15.02, 00:38:54
    agajacek
  • Najlepszą metodą która i u mnie się sprawdziła jest zajście w ciążę :-)
  • kobieta_zima 15.02, 07:50:52
    kobieta_zima
  • Przez trzy miesiące powtarzałam sobie,że od nowego roku nie będę paliła. W sylwestra spaliłam ostatniego papierosa.To było rok temu, a więc już od roku nie palę i o niebo lepiej się czuję. Takie nastawienie dużo może pomóc.
  • taagaa 15.02, 08:13:43
    taagaa
poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 następna

ODPOWIEDZ

Jesteś niezalogowany: ZALOGUJ SIĘ / ZAREJESTRUJ SIĘ
Obserwuj ten wątek    Powiadom mnie mailem, gdy ktoś odpowie na mój post