-
he he he nigdy nie miałam papierosa w ustach i wierze w to że nigdy go nie będe mieccytuj
-
10.02, 23:24:16
Madziula;)
-
nie zniósłbym zapachu kobiety palącej, włosy, skóra, ubranie czuć na kilometr ten zapach tfeeee...cytuj
-
12.02, 14:54:33
staszek961
-
moja siostra paliła ale na szczęście rzuciła to - obiecała sobie że nie zapali jak mój dzidziuś wyzdrowieje (dzień po urodzeniu sprawa się skomplikowała podejrzano a później stwierdzono sepsę - 15 dni walki na oddziale patologii noworodka, zakończone sukcesem), ach ile strachu się najadłem wtedy..... no i wyzdrowiał a ona nie pali już....cytuj
-
12.02, 15:01:57
staszek961
-
staszek961 napisał(a):cytuj
moja siostra paliła ale na szczęście rzuciła to - obiecała sobie że nie zapali jak mój dzidziuś wyzdrowieje (dzień po urodzeniu sprawa się skomplikowała podejrzano a później stwierdzono sepsę - 15 dni walki na oddziale patologii noworodka, zakończone sukcesem), ach ile strachu się najadłem wtedy..... no i wyzdrowiał a ona nie pali już....
w takich ciężkich sytuacjach mówi się różne rzeczy to pogratulować że jej się udało raz na zawsze przestać palić. A swoją drogą to na pewno nie mieliście łatwo, bardzo dobrze że maluszek wyszedł z tego. Nawet nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, bo sama bym się chyba wykończyła z troski. -
12.02, 20:02:57
malinka24
-
Najlepszą metodą która i u mnie się sprawdziła jest zajście w ciążę :-)cytuj
-
15.02, 07:50:52
kobieta_zima
ODPOWIEDZ
Jesteś niezalogowany: ZALOGUJ SIĘ / ZAREJESTRUJ SIĘ