|
|
12.02, 08:01:39 SUMICZEK.3 |
WE WILL ALWAYS LOVE YOU....
#
|
|
|
12.02, 14:44:08 ~Gość |
posługując się wskaźnikiem gwiazdorskim wnioskuje spadek indeksu S&P500 o 7,6%, dzięuje
#
|
|
|
12.02, 15:00:46 bartoszka |
Smutno, była jeszcze młoda. Głos jedyny w swoim rodzaju. Dziś od rana słucham jej piosenek.
#
|
|
|
12.02, 15:33:25 ~Gość |
Miała problemy z narkotykami i ze swoim nie zrównoważonym mężem. Być może to, przyczyniło się do jej tak niespodziewanej przed wczesnej śmierci ?
#
|
|
|
12.02, 18:11:35 ~Gość |
piękna kobieta z pieknym głosem :( była jeszcze taka młoda. przykre
#
|
|
|
12.02, 22:27:57 ~Gość |
"Wśród serdecznych przyjaciół psy zająca zjadły".. Czy w stanach można mieć przyjaciół? Póki miała pieniądze cała wataha Ją skubała a następnie skwapliwie pozwolono Jej popaść w narkotyki, długi ale to już był wyrok śmierci. Śmierć gwiazdy i to takiej gwiazdy to ogromny biznes ....dla wierzycieli. W przeciwnym wypadku dla spadkobierców.
#
To samo spotkało Michaela Jacksona. Strata jest ogromna. Dla wielu była najlepszą piosenkarką wszech-czasów. Byłem również pod wrażeniem Jej talentu. Mam nadzieję że Pan Bóg przyjmie do nieba tą zagubioną kobietę. Wszak nikt lepiej nie potrafi docenić jaki to był talent niż Największy Twórca. |
|
|
13.02, 11:36:31 zabolek |
taka glupia smierc;/
#
|
|
|
13.02, 14:53:12 Patrycja12 |
Teraz nagle odezwie się tysiace...baaa miliony fanów Whitney Houston ...
#
|
|
|
17.02, 17:38:25 ~EDEN1978 |
najsmutniejsze jest to ze ten cholerny bizness tak jak i kazdy inny np bankowy pozyskuje dla siebie cennych dla nich ludzi a potem wysysaz nich wszystko co najlepsze zgarniajac profity dla siebie prawdziwe profity i zostawia czlowieka z problemami jak psa na ulicy ktory przestal sie raptem podobac,,,,jako niedochodowy a juz borykajacy sie z problemami i pozostawiony sam sobie....brutalny zaklamany swiat ..potem smierc okazuje sie dla nich ( a wiem kogo mam na mysli mowiAc NICH) ZNOWU OGROMNYM DOCHODEM!! WYZWOLIC SIE Z TEGO BAGNA JEST BARDZO TRUDNO ....zobaczcie historie eminema dmx boba dylana ..co oni mowia...czym to smierdzi i co w tym chodzi!!!!!! illuminati
#
|