iWoman.pl Forum Popkultura Muzyka Whitney Houston nie żyje

Grupa: Popkultura / Muzyka

Whitney Houston nie żyje
SUMICZEK.3 12.02, 08:01:39
SUMICZEK.3
WE WILL ALWAYS LOVE YOU....
cytuj #
12.02, 14:44:08
~Gość
posługując się wskaźnikiem gwiazdorskim wnioskuje spadek indeksu S&P500 o 7,6%, dzięuje
cytuj #
bartoszka 12.02, 15:00:46
bartoszka
Smutno, była jeszcze młoda. Głos jedyny w swoim rodzaju. Dziś od rana słucham jej piosenek.
cytuj #
12.02, 15:33:25
~Gość
Miała problemy z narkotykami i ze swoim nie zrównoważonym mężem. Być może to, przyczyniło się do jej tak niespodziewanej przed wczesnej śmierci ?
cytuj #
12.02, 18:11:35
~Gość
piękna kobieta z pieknym głosem :( była jeszcze taka młoda. przykre
cytuj #
12.02, 22:27:57
~Gość
"Wśród serdecznych przyjaciół psy zająca zjadły".. Czy w stanach można mieć przyjaciół? Póki miała pieniądze cała wataha Ją skubała a następnie skwapliwie pozwolono Jej popaść w narkotyki, długi ale to już był wyrok śmierci. Śmierć gwiazdy i to takiej gwiazdy to ogromny biznes ....dla wierzycieli. W przeciwnym wypadku dla spadkobierców.
To samo spotkało Michaela Jacksona.
Strata jest ogromna. Dla wielu była najlepszą piosenkarką wszech-czasów. Byłem również pod wrażeniem Jej talentu. Mam nadzieję że Pan Bóg przyjmie do nieba tą zagubioną kobietę. Wszak nikt lepiej nie potrafi docenić jaki to był talent niż Największy Twórca.
cytuj #
zabolek 13.02, 11:36:31
zabolek
taka glupia smierc;/
cytuj #
Patrycja12 13.02, 14:53:12
Patrycja12
Teraz nagle odezwie się tysiace...baaa miliony fanów Whitney Houston ...
cytuj #
17.02, 17:38:25
~EDEN1978
najsmutniejsze jest to ze ten cholerny bizness tak jak i kazdy inny np bankowy pozyskuje dla siebie cennych dla nich ludzi a potem wysysaz nich wszystko co najlepsze zgarniajac profity dla siebie prawdziwe profity i zostawia czlowieka z problemami jak psa na ulicy ktory przestal sie raptem podobac,,,,jako niedochodowy a juz borykajacy sie z problemami i pozostawiony sam sobie....brutalny zaklamany swiat ..potem smierc okazuje sie dla nich ( a wiem kogo mam na mysli mowiAc NICH) ZNOWU OGROMNYM DOCHODEM!! WYZWOLIC SIE Z TEGO BAGNA JEST BARDZO TRUDNO ....zobaczcie historie eminema dmx boba dylana ..co oni mowia...czym to smierdzi i co w tym chodzi!!!!!! illuminati
cytuj #

Jesteś niezalogowany: zaloguj się / zarejestruj się

Podpis:   
Podaj pierwszy znak kodu SW7td