iWoman.pl Forum Popkultura Film Żelazna dama, czyli jak Meryl Streep zakasowała komików

Grupa: Popkultura / Film

Żelazna dama, czyli jak Meryl Streep zakasowała komików
czarnapantera 10.02, 10:20:36
czarnapantera
W stosunku do Meryl jestem bezkrytyczna. "Kupuję" wszystko, w czym gra.Nawet jak nie ubiera się u Prady ;)
A może zwłaszcza?????????
cytuj #
samotna44 10.02, 10:55:46
samotna44
Świetnie odegrała tą rolę, jak dla mnie pasuje jak ulał na tą 'żelazna damę'. Tylko, że generalnie mam do niej słabość i lubię ja w każdej obsadzanej roli.
cytuj #
betteporter 10.02, 12:43:12
betteporter
Miranda była cudowna! Jak ona ten płaszcz rzucała.... mniam! Ale Meryl to jednak Madison County. Te sukienki, ten upał, ten Eastwood...
cytuj #
czarnapantera 10.02, 13:23:32
czarnapantera
witaj Bette:))))
a dla mnie Meryl najcudowniejsza była w Kochanicy Francuza z obłędem w oczach i burzą miedzianych loków.....
cytuj #
betteporter 10.02, 13:47:30
betteporter
Szanowna Pantero:) jeśli chodzi o obłęd w oczach, to Wybór Zofii... o rety! aż mnie ciarki na wspomnienie przechodzą. Chociaż prawda, że loki były niezapomniane... tak jak ją uwielbiam, tak nie potrafię sobie wytłumaczyć jej fenomenu:) wspaniała :D zobaczymy jak tam Dama
cytuj #
Zorena 10.02, 16:25:46
Zorena
Ona wszędzie jest cudowna... Nawet w najgorszych szmirach jest olśniewająca ;)
cytuj #
SUMICZEK.3 10.02, 17:26:03
SUMICZEK.3
Ma w sobie cos takiego ..... kameleon aktortswa :), Madison County, Sprawa Kramerów i dla przeciwagi Mamma Mia gdzie robi koziołki i fika nózkami...:) Fajna babeczka z dystanem do siebie :)
cytuj #
betteporter 10.02, 18:31:26
betteporter
SUMICZEK.3 napisał(a):

Ma w sobie cos takiego ..... kameleon aktortswa :), Madison County, Sprawa Kramerów i dla przeciwagi Mamma Mia gdzie robi koziołki i fika nózkami...:) Fajna babeczka z dystanem do siebie :)

otóż to... dystans do siebie, to może być ten czynnik X!
cytuj #

Jesteś niezalogowany: zaloguj się / zarejestruj się

Podpis:   
Podaj drugi znak kodu nrdDb