Grupa: Zdrowie i uroda / Pielęgnacja

Jaki krem na zimę?
Teresa00 31.01, 14:16:03
Teresa00
Jaki krem do twarzy , rąk , generalnie całego ciała, stosujecie żeby zapobieć wysychaniu skóry? Czy warto sięgać po te droższe kremy , czy może jednak ten sam efekt uzyskamy tańszymi kosmetykami?
cytuj #
Aga Ropucha 31.01, 15:08:36
Aga Ropucha
Ja ze swojej strony mogę polecić kremy Garnier. bardzo fajnie regenerują zniszczoną skórę i chronią ją przed zimnem!
cytuj #
robalek392 1.02, 10:47:14
robalek392
polecam kremy natluszczajace skore ziaja lub krem nivea, sa tanie i niezawodne!
cytuj #
marysia2112 1.02, 13:02:29
marysia2112
To muszą być kremy mocno natłuszczające, dla mnie akurat najlepszym i jedynym niezawodnym jest nivea. Jest sprawdzony i skuteczny. Pokusiłam się dwa razy na inne, ale wydałam tylko sporo kasy, a efektu nie było żadnego.
cytuj #
helios 2.02, 22:19:04
helios
Jak dla mnie ostatnimi czasy najlepiej spisują się kremy z Ecoplant. Mocno natłuszczające i co ważne wyprodukowane z naturalnych produktów :)
cytuj #
9.02, 21:21:21
~Gość
Wszystkie piszecie, że muszą być natłuszczające a co z osobami, które mają cerę tłustą. Im przeznaczone inne kremy, lżejsze. W okresie zimowym stosuję dwa kremy, ochornny zimowy flos-lek oraz nawilżający AA. W domu skóra w ciepłym powietrzu szybko wysycha, na zewnątrz zaś muszę ją chronić przed mrozem.
cytuj #
9.02, 22:50:30
~Gość
ja zimą mimo,ze mam cerę tłustą stosuję krem tłusty zawsze na noc...na dzień odżywczy lub półtłusty ziaja do rąk też maskę ziaja do stóp nawilżający bambino .
cytuj #

Jesteś niezalogowany: zaloguj się / zarejestruj się

Podpis:   
Podaj drugi znak kodu y27jc