|
|
3.02, 10:26:42 kasiakuś |
Możecie podzielić się swoimi doświadczeniami odnośnie lakierów do włosów. Ja ostatnio używałam marki Syoss, ale powiem wam, że średnio zadowolona była, kruszył się i sklejał włosy. Wcześniej nie musiałam używać, dopiero teraz jak zmieniłam fryzurę na krótką i modeluje każdego dnia, polecicie coś zaufanego?
#
|
|
|
3.02, 11:24:15 lachon8382 |
moze zamiast lakierow lepiej sprobowac woskow do wlosow? tez dobrze utrwalaja
#
|
|
|
3.02, 15:25:52 ~Gość |
Ja jakoś nie mam zaufania do lakierół , wydaje mi się że lakiery niszczą strukturę włosa , ale rzecz jasna mogę się mylić...
#
|
|
|
25.02, 05:54:55 SUMICZEK.3 |
Czasaem jest tak, ze cena nie gwarantuje zadowolenia z produktu, ja równiez nie byłam zadowolona z syossa, zdecydowanie lepszy jeat taft, ewentualnie wellaflex, ale to zalezy od rodzaju wlosów, kiedys w sytuacji awaryjnej kupiłam w kiosku lakier 2be tani, ale naprawde niezły...:)
#
|
|
|
28.02, 12:53:04 ~karolajnaaaaa |
z wszystkim jakie stosowałam najlepszy jest moim zdaniem biosilka naturalny http://www.splendore.pl/FAROUK_BIOSILK_Finishing_Spray_Naturalny_lakier_do_wlosow_p5712.html fakt ze nie nalezy do najtanszych, ale wogole nie skleja wlosow i nie smierdzi jak wiekszosc no i fryzurka utrzymuje sie naprawde caly dzien
#
|