Grupa: Zdrowie i uroda / Fitness

pole dance??
anteczka 10.02, 09:58:52
anteczka
mysle ostatnio zeby zapisac sie na pole dance, co o tym myslicie? czy ktoras z Was moze uprawia ta forme tanca? ile kosztuja takie zajcia, slyszalam, ze do tanich nie naleza;/
cytuj #
mamcia432 10.02, 10:15:28
mamcia432
ja za miesiac place 160zl, wiec to naprawde sporo, ale warto, na poczatku jest ciezko, bo trzeba nabrac sily w rekach
cytuj #
dagmaraKa 10.02, 12:58:07
dagmaraKa
ani tanie, ani łatwe, ale za to jak rzeźbią caiało i jakiej pewności siebie nabierasz. Poznajesz świadomość swojego ciała z zupełnie innej strony, a to jest nezcenne
cytuj #
aleksa33 10.02, 15:03:54
aleksa33
Pozwolę sobie wyrazić moją subiektywną opinię w tym temacie :)- przede wszystkim zajęcia są dostosowane (powinny być) do poziomu i umiejętności każdej uczestniczki, zaawansowane figury nie należą oczywiście do łatwych ale też do tego się dochodzi stopniowo rozwijając swoje umiejętności, sam w sobie pole dance nie jest jakoś przesadnie trudny, pozostawia dużo miejsca na własną inwencję i nie trzeba wcale iść w kierunku rozwoju gimnastycznego. Co do cen to również nie są jakoś przesadnie wysokie. U nas jest właśnie promocja walentynkowa i karnet kosztuje 120 zł. Na pierwsze zajęcia wprowadzające jest zniżka 50%. Cały czas wprowadzamy różne atrakcyjne okresowe i okolicznościowe oferty promocyjne dla naszych Klientek. Kalkulując koszt warto wziąć pod uwagę specyfikę tej formy fitnessu, jej uniwersalność (kształtujesz figurę, nabierasz pewności siebie, uczysz tańczyć i świetnie się bawisz) w stosunku do np. tradycyjnego aerobiku gdzie zbiera się ileś tam osób i ćwiczy w kółko to samo. W naszej szkole grupy to max 5 osób, indywidualnie podchodzimy do każdej uczestniczki. Jeżeli jesteście zainteresowane to zapraszam serdecznie wszystkie Panie z Poznania i okolic do naszego studia na ul. Wroniecką 22/1 w Poznaniu - Studio AX Pole Dance&Fitness - www.studioax.pl.
cytuj #
Adrian11 10.02, 15:17:41
Adrian11
Ja swojej dziewczynie postawiłem lekcje na pole dance...jak taki prezent...myślałem ze pochodzi z miesiac i rzuci to w pierony ( na tyle kupiłem jej karnet) , a tu ku memu zakoszeczeniu, chodzi już od roku :) I naprawde wymiata!!
cytuj #

Jesteś niezalogowany: zaloguj się / zarejestruj się

Podpis:   
Podaj drugi znak kodu UjuMg